Pane Nováku !
Autor : Zdeněk Klofáč , 18.08.11  11:36

To,čemu Vy říkáte „šlápnutí vedle“ bylo několik týdnů trvající divadlo,kdy jednotlivci i skupinky aktivistů neustále vbíhali do prostoru,kde neměli co pohledávat,čímž zmnohonásobili sešlap nižšího patra rostlin v zonách Národního parku,kde k zákrokům
podle šetření ČIŽP ředitel Stráský žádné výjimky nepotřebuje.
Bylo to doprovázeno provokacemi a napadáním lesních dělníků,policistů a dokonce i ohrožením vlastních dětí!

Přirozené zmlazení porostů v kůrovcem zničených plochách je minimální, bylo pozorováno pouze ojediněle a zatím přežívá jen díky tomu,že nalétlo a stačilo odrůst ještě dlouho před tím,než kůrovec
mateční porost zahubil.Ony totiž suché stromy neplodí,víte ?
Naprostá většina znovurostoucích stromků je vysázena během asanačních opatření,která jsou však účelově líčena jako "kácení".
Vědí to všichni mediálně známí aktivisté,kteří se těmi svými lži snaží neustále krmit všechny okolo.

Jenže oni s tím přestat nemohou,neboť peníze z našich daní,vyplácené ve formě velmi štědrých grantů,jsou prostě příliš velkým lákadlem pro někoho,kdo se poctivou prací živit neumí.
Druhý důvod je ta jejich nenasytná touha po publicitě a slávě,která je nutí neustále někde exhibovat i za cenu zničení lesů,které jim nepatří.

Neštěstí je,že tou svou zvrácenou ideologií indoktrinují i mladé studenty na některých školách,a že jsou schopni ty mladé bytosti postupně dohnat až k sebezničujícímu fanatismu.
A všechno jim to pořád prochází!

ZpětReakce